Login



Úvod

Vítejte na oficiální stránce fotbalového týmu TJ Sokol Měchenice.

images/sokolmeche.jpg

V jednotlivých sekcích naleznete veškeré infromace o fotbale v Měchenicích, jak výsledky, soupisky, tabulky tak historii klubu, stadion či fórum. Přejeme příjemný prožitek času na našem webu.

Dne 13.srpna 1927 byl založen sportovní klub, který dostal název AFK Měchenice(atletický fotbalový klub). V témže roce bylo vybudováno také první hřiště, které bylo ale při stavbě vranské přehrady zatopeno. V roce 1940 tak bylo vybudováno v centru obce hřiště nové, na kterém se hraje i nyní. Toto hřiště bylo při povodních v srpnu 2002 značně poškozeno.

Mezi zakladateli AFK Měchenice jsou tato jména: Chlubna, Trnka Jan a Václav, Žalud, Mlejnský, Kůrka, Hampl, Pecka a další.


Brankař:

Pavel Kocourek

 

Obránci:

Jan Mišalko

Jaromír Mišalko

David Teska

Jan Pastor

Marek Demiš

Jan Hofman

 

Záložníci:

Václav Blažek

Stanislav Griščenko

Marek Janda

Karel Matoušek

Karel Samek

 

Útočníci:

Ondřej Kohák

Michal Matys

Jan Král

 
...
 
13. srpna 1927 byl založen AFK (Atletický fotbalový klub) Měchenice. V témže roce bylo vybudováno i fotbalové hřiště, které bylo však později zaplaveno po stavbě vranské přehrady. Nahradilo jej hřiště postavené v roce 1940 hřiště na místě, kde je i dnes. V roce 1932 bylo odhlasováno i založení klubu ledního hokeje, který působil - v závislosti na počasí jednotlivých zim - do padesátých let. V té době se největším oddílem TJ stává ZTV.
 

Brankáři:

Kocourek Pavel

 

Obránci:

Staněk Robert


Záložníci:

Bílek Ondřej

Boudník Jakub

Tichý Miloslav

 

Útočníci:

Dlesk Jaromír

Prešínský Milan

 
Více článků...
Anketa
Jakou rubriku nejčastěji navštěvujete?
Galerie
Novinky v obci
Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /var/customers/webs/mechenice/mechenice.cz/sport/libraries/simplepie/simplepie.php on line 6549